(Poistunut julkaisusta)

Kaupallisen tiimin vetäjä (Pricing Manager)
OnniBus.com Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Etsimme Tampereelle KAUPALLISEN TIIMIN VETÄJÄÄ (Pricing Manager)

ohjaamaan kaupallisen suunnittelutiimin toimintaa ja huolehtimaan työnjohdosta.

Sinulla on valmiudet omaksua liikenneverkostomme tarjonta ja kilpailutilanne sekä tehdä operatiivisia päätöksiä hinnoittelun ja paikkakapasiteetin osalta. Johdat kaupallista tiimiä, joka kokoaa tietoa, jonka pohjalta suunnittelee aikatauluja ja reittejä kaupallisista lähtökohdista.

Osallistut täyttöaste-ennustemallien ja hintaseurantatiedon analysointiin sekä hinnoittelun suunnitteluun. Tuotat arvioita hinnoitteluratkaisujen vaikutuksesta, raportoit kaupalliselle johtajalle. Annat panoksesi organisaation tietotyön ja digitaalisten palvelujen kehittämiseen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yrityksemme markkinoinnin ja liikennetuotannon kanssa.

Koulutustaustasi ja työkokemuksesi ovat tehtävään sopivia. Kommunikoit sujuvasti englanniksi. Excel-osaamisesi on vahva. Arvostamme aikaisempaa onnistumistasi ja kykyjäsi esimiestehtävässä. Tarjoamme mielenkiintoisen kasvupaikan Suomen joukkoliikenteen kehittämisessä alansa innostavimmassa kasvuyrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Petteri Rantala, puh. 044 7055 511, parhaiten tavoitettavissa ma 9.7. klo 15-17 tai pe 13.7. klo 9-11. Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen sivustollemme rekrytointi.onnibus.com ti 17.7. klo 16 mennessä.