(Poistunut julkaisusta)

Kaupallinen tuottaja
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Etsimme sinua, idearikas median kaupallinen tuottaja! 

A-lehtien natiivi- ja vaikuttajamarkkinoinnin tiimi ideoi ja tuottaa yritysasiakkaille monikanavaisia sisältökampanjoita kaikkiin A-lehtien medioihin, kanaviin ja eri alustoille. Etsimme nyt tiimiin idearikasta ja uutta luovaa kaupallista tuottajaa. 
 
Natiivi- ja vaikuttajamarkkinoinnin kampanjamme näkyvät A-lehtien tunnetuissa medioissa: niin asumisen medioissa, naistenlehdissä, terveysmedioissa, ajankohtaismedioissa kuin niiden kaikissa sähköisissä kanavissa. 

Tuottajana ideoit, suunnittelet ja toteutat monikanavaisia sisältökampanjoita. Haluat kehittää uusia kerronnan muotoja ja innostut videoista, podcasteista ja käsikirjoittamisesta. Rakennat konsepteja ja uusia tapoja kertoa asia. Kirjoitat ja editoit - ja rakastat hyvää ja ilmaisuvoimaista kieltä sekä visuaalista ilmaisua. Sinulla on vahva työkokemus esimerkiksi journalistista tehtävistä tai sisältömarkkinoinnin eri osa-alueilta. Tässä tehtävässä suunnittelet ja tuotat sisältöjä asiakkaidemme liiketoimintatavoitteiden tukemiseksi. 

Teet mielelläsi töitä yhdessä: meillä se tarkoittaa yhteistyötä niin yritysmyynnin, asiakkaiden kuin toimitusten ja kuvaajien kanssa. Pidät lankoja käsissäsi kampanjoiden ideoinnista tuotantoon ja tunnet projektinhallinnan taidot.  

Tarjoamme sinulle innostavan työpaikan ja vakituisen työsuhteen menestyvässä mediatalossa, huippukivat työkaverit ja vakavaraisen perheyhtiön edut. Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa torstaina 19.12.2019 kello 10–11, perjantaina 20.12.2019 klo 10–11 sekä tiistaina 7.1.2020 klo 12–13 team leader Mervi Rantakari, p. 050 414 4252 tai sähköpostilla mervi.rantakari@a-lehdet.fi. 

Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 12.1.2020.