(Poistunut julkaisusta)

Kaupallinen toimihenkilö
Huoltovarmuuskeskus (HVK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme Helsinkiin

KAUPALLISTA TOIMIHENKILÖÄ

hoitamaan osastonjohtajan ohjauksessa varmuusvarastojen osto- ja myyntitoimintoja, dokumentointia, seurantaa, inventaareja ja yhteydenpitoa varastoja hallinnoiviin organisaatioihin. Työhön kuuluu varastoitavien materiaalien ja varastointisopimusten kilpailutus, sopimusten valvonta ja seuranta sekä korvausmaksatusten laskenta. Myös kaupallisten taustaselvitysten ja markkina-analyysien teko sekä budjetointitehtävät kuuluvat toimenkuvaan. Työssä käsitellään luottamuksellisia tietoja ja suuria taloudellisia arvoja.

Hakemallamme henkilöllä on 5-10 vuoden kokemus kaupallisen toimihenkilön työstä ja tradenomin tutkinto tai vastaava. Olet toimintatavaltasi itsenäinen tiimityöskentelijä, jolla on hyvät sosiaaliset taidot ja tarkka järjestelmällinen työskentelyote. Hallitset hyvin MS Office-ohjelmistot ja olet valmis matkustamaan kotimaassa. Sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä – ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja yhteiskunnallisesti merkityksellisen työn pienessä, ammattitaitoisessa asiantuntijatiimissä, mahdollisuuden olla vaikuttamassa Suomen kokonaisturvallisuuteen ja kehittyä ammatissasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksessa Jyrki Hakola puh. 29 505 1030 sekä Personnelin konsultti Timo Tuohimaa p. 0400403032.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 17.6.2018 mennessä web-osoitteeseen www.personnel.fi