(Poistunut julkaisusta)

Kaupallinen sisällöntuottaja
Viestilehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Oletko sinä hakemamme 

kaupallinen sisällöntuottaja


Tehtävässäsi ideoit ja suunnittelet digitaalisia konsepteja ja sisältöjä asiakkaillemme, yhteistyössä mediamyyntimme kanssa. Olet innostunut kehittämään ja kokeilemaan uusia kerronnan tapoja, ja osaat myös itse tuottaa ja tehdä sisältöjä. Osaat yhdistää asiakkaiden liiketoiminnan tarpeet ja toimituksellisen osaamisen kiinnostaviksi sisällöiksi.Toimit mediamyynnin organisaatiossa ja olet aktiivisesti mukana asiakastyössä. Ymmärrät hyvin toimituksellista työtä ja yhteistyö toimittajien kanssa on sinulle luontevaa. Luot uudenlaisia toimintamalleja ja edistät uusia digitaalisia liiketoimintamahdollisuuksia.

 

Sinulta odotamme

  •  ideointikykyä ja luovien ratkaisujen aikaansaamista
  • asiakasnäkökulman ymmärtämistä
  • kykyä tuottaa sisältöjä itse sekä ostaa niitä avustajilta
  • kokemusta analytiikan hyödyntämisestä
  • hyviä yhteistyötaitoja mediamyynnin ja toimituksen välimaastossa


Tarjoamme sinulle

mahdollisuuden rakentaa tulevaisuuden medialiiketoimintaa yhdessä osaavien työkavereiden kanssa. Mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön sisältyy kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät ja kattavat henkilöstöedut. Työpisteesi sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa. Tehtävä on uusi ja raportoit tehtävässäsi mediamyynnin myyntijohtajalle.


Epäröitkö vielä? Jos yllä kuvatun lisäksi arvomme ylpeästi juureva, yhdessä uudistuva ja rehdisti inhimillinen puhuttelevat sinua, niin hae 8.11. mennessä osoitteessa www.viestilehdet.fi

 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Robert Kullström, p. 0400-629 657, arkisin klo 8-9 tai klo 16-17.