(Poistunut julkaisusta)

KAUPALLINEN JOHTAJA
Isojoen Konehalli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Myyntijohtajamme Hannu Saarikosken jäädessä yli 40-vuotisen uransa jälkeen eläkkeelle etsimme nyt hänen tilalleen
KAUPALLISTA JOHTAJAA

Toimit tehtävässä johtaen sekä myynti- että ostotiimin toimintaa ja otat aktiivisesti osaa kauppiasyhteistyöhön ja verkostomme kehittämiseen. Johtoryhmän jäsenenä olet mukana tekemässä strategiaa ja myös jalkauttamassa sitä käytäntöön.

Olet tavoitteellinen ja kasvuhakuinen joukkuepelaaja ja pystyt toimimaan nopeatempoisessa ympäristössä myös paineen alla. Verkostoidut sujuvasti sidosryhmiemme kanssa ja pystyt omalla esimerkilläsi motivoimaan muut kohti yhteistä tavoitetta. 

Liiketoiminnallisen osaamisen lisäksi toivomme Sinulta kokemusta kansainvälisestä toiminnasta, asiakkuuksien hallinnasta ja esimiestyöstä. Arvostamme myös digitaalisen kaupankäynnin tuntemusta.  

Vahvaa ammatillista osaamistasi tukee soveltuva koulutustaustasi sekä vuosien kokemus johtamisesta ja tukkukaupan lainalaisuuksista. Tarvitset tehtävässäsi englannin sujuvaa osaamista ja myös ruotsi katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle innostuneen henkilökunnan tuen yhdessä monipuolisten henkilöstöetujen kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 11. -26.5. arkisin klo 9-10 varatoimitusjohtaja Matti Vainionpää 0400328650 tai henkilöstöpäällikkö Minna Rajamäki 0400866300.
 

Haerekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa https://rekry.ikh.fi/MepRekry  27.5.2020 mennessä.  Voit liittää mukaan myös cv:si ja palkkatoivomuksesi.