(Poistunut julkaisusta)

Kaupallinen johtaja
Tracegrow

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Etsimme nyt ydinjoukkoomme

Kaupallista johtajaa

Vastaamaan yrityksemme kansainvälisestä myynnistä ja markkinoinnista.

Yrityksemme on voimakkaassa kasvuvaiheessa ja sen liiketoiminta tulee lähivuosina lisääntymään merkittävästi. Tehtävässä oletkin alussa pienen ja tehokkaan tiimin toiminnan käynnistäjä ja rakentaja, ja tulevaisuudessa luomasi isomman organisaation johtaja.

Taustaltasi olet myynnin sekä markkinoinnin osaaja, tekijä ja eteenpäin viejä. Sinussa on sosiaalisuutta, ulospäinsuuntautuneisuutta, energiaa ja tavoitteidesi ylittäminen on sinulle tuttua. Osaat johtaa itseäsi ja pidät organisaatiosi tekemistä jatkuvasti aktiivisesti ja suunnitelmallisesti yllä.

Asiakaskohtaamisissa olet uskottava ja ammattitaitoinen. Ymmärrät kokonaisuuksia ja osaat rakentaa tuotteidemme ja konseptiemme kautta aitoa ja pitkäkestoista lisäarvoa asiakkaillemme.

Taustasi on kaupallinen ja/tai tekninen, mielellään korkeakoulutasoinen. Ymmärrät liiketoiminnalliset prosessit ja tuotannollisen toiminnan periaatteet.  Strateginen ajattelu on yksi vahvuuksistasi ja kansainvälinen myynti on sinulle tuttua. Esiinnyt hyvin ja luontevasti myös englannin kielellä. Muu kielitaito on sinulle etu.  Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ilmaiset itseäsi selkeästi myös kirjallisesti.

Teet liikkuvaa työtä, ja työskentelet Kärsämäen tehtaallamme vähintään 1 päivän viikosta. Muutoin voit työskennellä mistä vain, esimerkiksi Tampereelta tai Oulusta. Muuta, lähinnä kansainvälistä, matkustamista tulee ainakin 50 päivää vuodessa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Heikki Laitala, p. 040 726 3395 heikki.laitala@personnel.fi ja Tracegrow Oy:n toimitusjohtaja Mikko Joensuu p. 050 581 3267 mikko.joensuu@tracegrow.com

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 20.10.2019 mennessä verkkosivujen www.personnel.fi kautta.