(Poistunut julkaisusta)

Kaupallinen johtaja / Toypap-Import Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019


Vuonna 1980 perustetun Toypap-Import Oy:n tuotteista nauttii vuosittain noin 2 miljoonaa suomalaista kuluttajaa. Missiomme on tarjota innovatiivista lisämyyntikonseptia eri tyyppisille ja kokoisille myyntipisteille. Palveluverkostomme kattaa yli tuhat myyntipistettä ympäri Suomea, joiden joukossa on niin vähittäismyymälöitä, liikenneasemia, majoituspalveluja kuin viihdekeskuksia. Valikoimassamme yli 2000 tuotetta sisältäen erilaisia ratkaisuja, displayta sekä yksittäisiä tuotteita. Liikevaihtomme oli 7,7 M€ vuonna 2018 ja työllistämme 30 henkilöä. Lisätietoja: toypap.fi

Etsimme nyt Tampereelle sinua aktiivinen ja kehittämishakuinen

Kaupallinen johtaja

Työskentelet 21 myyjän organisaatiomme vetäjänä. Ohjaat kaupallista toimintaamme Suomessa, tavoitteenasi on tukea myynnillisten tavoitteidemme toteutumista sekä varmistaa toimintakonseptimme menestys asiakasrajapinnassa. Myynnin johtajan roolin ohella vastaat mm. vuosineuvotteluista isojen asiakkaidemme kanssa ja kehität tuoteportfoliotamme sekä ainutlaatuista palvelukonseptiamme. Teet tiivistä yhteistyötä yrityksemme kaupallisen osaston sekä hallituksen kanssa. Lähivuosina sinulla on valmius onnistumisten kautta edetä organisaatiossamme aina toimitusjohtajatasolle saakka.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä näyttöjä tuloksellisesta myynnin johtamisesta. Tunnet aiemman kokemuksesi pohjalta päivittäistavarakaupan alaa ja pystyt hahmottamaan sen kokonaisuuden kaupallisesti. Olet yrittäjähenkinen, idearikas ja kehittämishakuinen henkilö, joka pystyy oman tavoitteellisen toimintansa kautta aktiivisesti johtamaan ja kannustamaan organisaatiotamme huippusuorituksiin. Sinulla on riittävä matkustusvalmius tukea alueellisia myyjiä ympäri Suomea.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittämään ainutlaatuista palvelukonseptiamme, toimintamallejamme sekä myös itseäsi. Menestyksesi tueksi saat alan huipputuotteet, kilpailukykyisen palkitsemisen sekä ammattitaitoisen organisaatiomme osaamisen ja kokemuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161, parhaiten tavoitettavissa aamuisin klo 8–9. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 29.9.2019 mennessä.