(Poistunut julkaisusta)

Kauneudenhoito- ja kosmetiikka-alan lehtori
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun kauneudenhoito- ja kosmetiikka-alan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen. Kauneudenhoito- ja kosmetiikka-alan koulutusta toteutetaan Tikkurilan kampuksella. Tehtävään voi kuulua opetusta myös muissa koulutuksissa ja muilla Laurean kampuksilla.

Lehtorin tärkeät osaamisalueet ovat kemia, määrälliset tutkimusmenetelmät sekä verkkopedagogiikka. Arvostamme osaamista kosmetiikan raaka-aineista ja kosmetiikan tuotekehityksestä. Lisäksi kokemus liiketoiminnasta kosmetiikka-alalla sekä kansainvälinen kokemus tutkimustyöstä katsotaan eduksi.

Arvostamme opiskelijakeskeistä työotetta, työn suunnittelun ja organisoinnin taitoja, vuorovaikutus-, kumppanuus- ja tiimityötaitoja sekä kiinnostusta monialaiseen kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön. Ennakkoluuloton asenne uusia teknologioita ja välineitä kohtaan on keskeistä opetuksen jatkuvassa kehittämisessä.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Lehtorin kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Johanna Lahti, puh: 046 8567911. Lisätietoa kauneudenhoitoalasta löydät myös Internet-sivuiltamme:
https://www.laurea.fi/koulutus/palvelualat/estenomi-amk/

Tiedustelut puhelimitse:

keskiviikkona 8.5. klo 13-15

perjantaina 10.5. klo 12-14

Lähetäthän hakemuksesi 20.5.2019 klo 16 mennessä: Laurean avoimet työpaikat