(Poistunut julkaisusta)

Kaukoliikennekonduktööri (koulutushaku), Oulu
VR Matkustajaliikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle? Kaipaatko liikkuvaa ja monipuolista työtä ja sopeudut erinomaisesti vuorotyöhön?

Haemme vahvistusta joukkueeseemme, joka pitää huolta asiakkaidemme erinomaisesta matkustuskokemuksesta rautateillä. Käynnistämme maaliskuussa 2019 noin seitsemän viikon mittaisen koulutuksen, joka antaa eväät menestyksekkääseen uraan kaukoliikennekonduktöörinä.

Tehtävässä huolehdit asiakkaistamme matkan eri vaiheissa niin junissa kuin laiturialueillakin yhdessä muiden One Crew -työkavereidesi (junatarjoilijat, palveluneuvojat ja veturinkuljettajat) kanssa. Nautit erilaisista työpäivistä ja vaihtelusta sekä hallitset tarvittaessa myös poikkeustilanteiden hoitamisen.

Huomasitko jo videon konduktöörin työstä?

”Nautin asiakaspalvelusta ja työn monipuolisuudesta. On hienoa olla osa tätä kokonaisuutta ja tarjota mukavia matkustuskokemuksia.” – konduktööri Joseph Ossou VR Matkustajaliikenteestä.

Tarjoamme kurssille valituille ja sen hyväksytysti suorittaneille osa-aikaisen työsopimuksen, jossa voimme tarjota työtunteja noin 90 tuntia / 3. viikkoa. Huomioithan, että kurssin ensimmäiset kolme viikkoa ovat palkatonta (näistä yksi viikko on etäopiskelua), jonka jälkeen seuraavilta neljältä viikolta maksetaan junamyyjän palkkaa (12,75 €/ h).

Odotamme sinun olevan tiimipeluri, joka nauttii asiakaspalvelutyöstä erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelyasenteeltasi olet joustava ja kykenet toimimaan harkitusti odottamattomissakin tilanteissa. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Työpäivät ovat jatkuvaa liikkeelläoloa ja seisomatyötä liikkuvassa junassa, mikä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Katsomme aiemman asiakaspalvelu- ja vuorotyökokemuksen eduksesi, mutta oma motivaatiosi ja asenteesi ratkaisevat.

Koulutukseen valinta edellyttää, että terveytesi on riittävä (mm. virheetön värinäkö ja hyvä kuulo). Rekrytointivaiheessa arvioidaan terveydentila ja soveltuvuus tehtävään.

Lisätietoja konduktöörin työstä ja koulutuksesta antaa operatiivinen päällikkö Vesa Pippuri, puhelin 040 862 1281, pe 2.11. klo 10.30 – 12.30 ja torstaina 8.11. klo 11.00 – 13.00. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan erikseen sähköpostitiedusteluihin.

Voit myös tulla juttelemaan meidän konduktööriemme kanssa VR Matkalla Facebook-sivustolle live-lähetykseen keskiviikkona 7.11. klo 14.00 – 15.00 välillä. Tuolloinkin on tilaisuus esittää kysymyksiä konduktöörin työstä tai hakuun liittyvistä asioista.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 11.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra täydentää palvelua junissa ja asemilla. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.