(Poistunut julkaisusta)

Kaukoliikennekonduktöörejä kotimaan juniin
VR Matkustajaliikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019


Onko sinulla palava halu palvella asiakkaita?
Pidätkö liikkuvasta työstä ja alati vaihtuvista maisemista?
Ovatko huipputyökaverit sinulle tärkeitä?
Oletko valmis vaihteleviin, välillä pitkiinkin työpäiviin?
Nautitko pitkistä vapaista?

Jos vastasit kyllä, hae meille KAUKOLIIKENNEKONDUKTÖÖRIKSI junien kiehtovaan maailmaan!

Haemme HELSINKIIN, OULUUN, VAASAAN, JOENSUUHUN, KUOPIOOON JA KOUVOLAAN  osa-aikaisia kaukoliikennekonduktöörejä (90 h/3 vkoa). Kaukoliikennekonduktööri työskentelee kaukoliikenteen junissa monipuolisissa työtehtävissä. 

Mikäli sinussa on roppakaupalla iloisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä, matkustusvalmiutta, puhut sujuvasti suomea ja sinulla on aito halu palvella asiakkaitamme yhteisellä matkalla, voisit olla tulevaisuudessa osa huippujengiämme! 

Tarjoamme sinulle koulutuksen tehtävääsi, mielekkään työn, työvaatteet, hyvän työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Työsopimuksen edellytyksenä on koulutuksen hyväksytty suoritus sekä hyväksytty terveystarkastus. 

Jos kiinnostuit, täytä lyhyt sähköinen hakulomake 22.9. mennessä. Kerro hakulomakkeeseen liitettävässä vapaamuotoisessa hakemuksessasi paikkakunta/paikkakunnat, jo(i)hin haet sekä kerro lyhyesti miksi juuri sinä sopisit konduktööriksi ja liitä mukaan myös cv. Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja rekrytoimme heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea! 

Mitä olet aina halunnut tietää konduktöörin työstä? Seuraa meitä Instagramissa @VRmatkalla ja pidä silmät auki, niin kuulet lisää. Voit myös laittaa sähköpostia kirsi.hynnila@vr.fi ja kysyä lisätietoja. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin. 

Jätäthän hakemuksesi 22.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien yhteensä 10 prosenttia. Viime vuonna junissamme tehtiin ennätysmäärä matkoja, lähes 127 miljoonaa. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa huolettomia ja helppoja matkoja asiakkaillemme. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 vuoroa päivittäin ja lähiliikenteessä noin 800. Junamatkustajien tyytyväisyys on kasvussa ja saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ympäristöystävällisyyden takia. Olemme uudistaneet jo 40 ravintolavaunua tämän vuoden aikana ja seuraava iso muutos matkustajille on mobiilisovelluksen ja verkkokaupan uusiminen vuoden 2019 aikana. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Olemme osa VR-konsernia.