(Poistunut julkaisusta)

Kaukolämpöyksikön johtaja / Vaasan Sähkö, Vaasa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö sekä verkkourakointi. Konserniin kuuluu kaksi tytäryhtiötä: Vaasan Sähköverkko Oy sekä Oy RAVERA Ab. Konsernissa työskentelee noin 150 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 130 milj. euroa.

Onko energia sinun intohimosi? Haemme nyt

kaukolämpöyksikön johtajaa

vastaamaan Vaasan Sähkön kaukolämpöliiketoiminnasta. Uudet strategiset linjaukset, yksikön tehokkuus ja kannattavuus ovat sinulle johtamisen kulmakiviä. Verkostoidut aktiivisesti ja vaikutat alueellisesti kaukolämpöasioissa tulevaisuus ja asiakkaat mielessäsi. Kaukolämpöyksikön liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa vuodessa. Yksikön vetäjänä varmistat tavoitteiden saavuttamisen luomalla hyvät puitteet noin 30 osaajan menestymiselle. Osallistut konsernin johtoryhmätyöskentelyyn sekä toimialan erilaisiin kehitysprojekteihin ja viranomaisyhteistyöhön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta energiatuotannosta ja -taloudesta sekä soveltuvaa teknistä ylempää korkeakoulututkintoa. Alan kokonaisvaltainen ymmärrys sekä kyky ihmisten johtamiseen ovat onnistumisesi kulmakiviä. Arvostamme tehtävässä tavoitteellista työskentelytyyliä, päätöksentekokykyä sekä vaikuttamisen taitoja. Kommunikoit molempien kotimaisten kielten lisäksi myös sujuvasti englanniksi. Luot uusia businessmahdollisuuksia eri sidosryhmien kanssa vahvojen yhteistyötaitojesi avulla, mutta innostut myös toiminnan pitkäjänteisestä kehittämisestä.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme, jossa onnistumistasi tuetaan ja tuloksia arvostetaan!

Lisätietoja tehtävistä antavat HR Manager Jenni Riekkinen, puh. 040 661 3605 ja MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 041 435 5035. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 25.11.2018 mennessä.

 www.vaasansahko.fi