Kaukolämpöverkon tekninen dokumentoija
Vantaan Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haussa tulevaisuuden energiaosaaja!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen ja koulutukset työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme kaukolämpöverkon tekniseen dokumentointiin harjoittelijaa ajalle 2.5. - 31.8.2022. Päätehtävänäsi on kaukolämpöverkon kunnossapitoon ja rakentamiseen liittyvät dokumentointitehtävät Keypron KeyDH- verkkotietojärjestelmässä. Lisäksi tuotat ohjeita kunnossapidon ja rakentamisen prosesseihin. Työpisteesi sijaitsee Suomen suurimmalla jätevoimalalla Itä-Vantaalla Ojangossa.

Työtiimisi koostuu 30:stä energia-alan ammattilaisesta, joiden päävastuulla on kaukolämpöverkon rakentaminen sekä kunnossapito.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet maanmittaus- tai energia-alan korkeakouluopiskelija, jolla on jo muutama vuosi opintoja takana.
  • Sinulla on kokemusta paikkatietojärjestelmistä ja Microsoftin Office -tuotteista sekä mahdollisesti aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä.
  • Työskentelet järjestelmällisesti ja hyvässä yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.
  • Arvostamme omatoimisuutta, yhteistyötaitoja sekä reipasta asennetta.

Lisätietoja tehtävästä saat kaukolämpöinsinööri Tomi Virtaselta sähköpostitse tomi.virtanen@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 050 350 2664.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 13.2.2022 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme kesätyötehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ps. Tutustu meihin työpaikkana ja työnantajana urasivuillamme sekä seuraathan meitä myös somekanavissamme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548972
  • Tehtäväalue: Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa, Vantaa, Uusimaa