Kaukolämpöverkon kunnossapidon asentajaharjoittelija
Vantaan Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022


Haussa tulevaisuuden energiaosaaja!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen ja koulutukset työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme kaukolämpöverkkojen kunnossapitoon kahta asentajaharjoittelijaa ajalle 2.5. - 2.9.2022. Kesätyön ajankohdasta on mahdollista sopia joustavasti kesätyöntekijän mukaan. Työpisteenäsi toimii Itä-Vantaalla sijaitseva Suomen suurin jätevoimala.

Kesätyössäsi osallistut kaukolämpöverkon kunnossapito-, huolto- ja korjaustöihin. Olet osa tärkeää tiimiä, joka vastaa Vantaan alueen kaukolämpöverkon kunnossapitotöistä. Osallistut myös kaukolämpöverkon liittämistöihin ja käyttökeskeytyksiin oheistöineen. Tehtäviisi kuuluu lisäksi kaivojen ja mittauskeskusten huoltamista sekä kiinnostuksesi ja mahdollisuuksien mukaan kunnossapitojärjestelmämme kehittämistä.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet esimerkiksi putki-, metalli-, energia- tai konetekniikan ammatti- tai korkeakouluopiskelija.
  • Olet täysi-ikäinen ja sinulla on ajokortti.
  • Työskentelytapasi on käytännöllinen, järjestelmällinen ja tartut tehtävään kuin tehtävään oma-aloitteisesti.
  • Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä työskentelevien työkavereidesi kanssa.

Lisätietoja kesätyötehtävästä ja meistä työnantajana saat verkkomestareiltamme Teemu Kinnuselta (puh. 050 402 1386) ja Antti Raittiselta (puh. 0400 202 227) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 13.2.2022 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme kesätyötehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ps. Tutustu meihin työpaikkana ja työnantajana urasivuillamme sekä seuraathan meitä myös somekanavissamme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548971
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa