(Poistunut julkaisusta)

Kaukolämpöverkkojen kunnossapitoharjoittelija, 2 paikkaa
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme kaukolämpöverkkojen kunnossapitoon kahta harjoittelijaa ajalle 4.5. - 28.8.2020. Kesätyön ajankohdasta on mahdollista sopia ja muokata kesätyöntekijän mukaan. Työpisteenäsi toimii Itä-Vantaalla sijaitseva Suomen suurin jätevoimalamme.

Kesätyössäsi osallistut kaukolämpöverkon kunnossapito-, huolto- ja korjaustöihin. Olet osa tärkeää tiimiä, joka vastaa Vantaan alueen kaukolämpöverkon kunnossapitotöistä. Osallistut myös liittämistöihin ja käyttökeskeytyksiin oheistöineen. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi kaivojen ja mittauskeskusten huoltaminen sekä kiinnostuksesi ja mahdollisuuksien mukaan kunnossapitojärjestelmämme kehittämistä.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet esimerkiksi putki-, metalli-, energia- tai konetekniikan ammatti- tai korkeakouluopiskelija
  • Olet täysi-ikäinen ja sinulla on ajokortti
  • Työskentelytapasi on käytännöllinen, järjestelmällinen ja tartut tehtävään kuin tehtävään oma-aloitteisesti
  • Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä työskentelevien työkavereidesi kanssa

Lisätietoja tehtävästä ja meistä työnantajana saat verkkomestareiltamme Teemu Kinnuselta puhelimitse 050 402 1386 tai sähköpostitse teemu.kinnunen@vantaanenergia.fi sekä Antti Raittiselta puhelimitse 040 020 2227 tai sähköpostitse antti.raittinen@vantaanenergia.fi.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 16.2.2020 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule tapaamaan meitä Contact Forum -rekrytointimessuille Messukeskukseen torstaina 23.1.2020 klo 10 alkaen! Olemme paikalla #energiajengiläistemme kanssa kertomassa kesätyömahdollisuuksistamme! Ja seuraathan #energiajengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!