Kaukolämpöpäällikkö
Outokummun Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020
Outokummun Energia Oy
ROHKEA TULEVAISUUDEN RAKENTAJATulevaisuus ja tämä päivä eivät ole toisistaan irrallisia, vaan uutta rakennetaan vanhan päälle. Outokummun Energian juuret ovat 1940-luvulla, ja matka tämän päivän Outokummun Energiaksi on ollut värikäs. Mitä on Outokummun Energia nyt? Kaikessa vaatimattomuudessaan tiivistämme sen näin: unelmien sähkökumppani, joka kantaa vastuunsa avoimesti, huolehtii asiakkaidensa arjen sujuvuudesta ja rakentaa tulevaisuutta rohkeasti. Mielestämme tulevaisuus on kodeissa ja yrityksissä, siis asiakkaissamme. Lue lisää tarinastamme: www.outokummunenergia.fi 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

kaukolämpöpäällikköä

Tehtävänäsi on kaukolämpölaitosten käytön varmistaminen, kunnossapidon sekä verkoston rakentamiseen liittyvien töiden johtaminen. Lisäksi vastaat mahdollisista investointihankkeista, viranomaisviestinnästä ja toimit luonnollisesti asentajien esimiehenä. Toivomme sinulta prosessin- ja tuotannon kehittämiseen liittyviä tuoreita näkemyksiä. Tehtävässä raportoit yrityksen toimitusjohtajalle ja olet merkittävässä roolissa yrityksen menestyksen ja kasvutavoitteiden varmistamisessa. Olet myös osa energistä johtoryhmäämme.

Odotamme, että sinulla on työn edellyttämä tekninen osaaminen ja olet koulutukseltasi esimerkiksi kone- tai energiatekniikan insinööri ja pystyt tarvittaessa raportoimaan myös englanniksi. Arvostamme aiempaa energia-alan työkokemusta sekä voimassa olevaa painelaitteiden käytönvalvojan pätevyyttä.

Toivomme, että olet luonteeltasi avoin, edistät hyvää yhteistyötä sekä johdat esimerkilläsi. Olet oma-aloitteellinen, joustava ja tavoitteellinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja palkitsevan työn luotettavan työnantajan palveluksessa kokeneiden ammattilaisten joukossa, aktiivisessa sekä kehittyvässä toimintaympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Timo Riissanen, puh. 050 444 2478. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 04.12.2020 mennessä osoitteessa: www.eezypersonel. fi ja avoimet työpaikat.

 


Ota yhteyttä:

Sijainti: Kuvernöörinkatu 1, 87500 Outokumpu
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401396
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Outokumpu, Pohjois-Karjala