Kaukolämpöinsinööri
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020
Oletko kaukolämmön osaaja vailla uusia haasteita? Haemme nyt Järvenpään toimipisteeseemme kaukolämpöinsinööriä mielenkiintoiseen ja vastuulliseen rooliin kaukolämmöntehtävissä. Ammattitaitoinen tiimimme odottaa sinua jo, hae mukaan! 

Tehtävässä tulet toimimaan kaukolämmön käyttö- ja kunnossapitotehtävien parissa Järvenpään ja Tuusulan kaukolämpöverkkoalueilla osana kokenutta tiimiämme. Työ on projektiluontoista ja vastaat kaukolämpöprojektien laadukkaasta toteutuksesta, taloudesta sekä asentajatiimin johtamisesta. Pääset mukaan kehittämään toimintaa teknologian tuomien mahdollisuuksien myötä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittyä osana ammattitaitoista ja yrittäjähenkistä organisaatiotamme. Pääset osaksi vahvaa kasvuyritystä, jossa panostetaan uusien palveluiden, toimintamallien ja työkalujen kehittämiseen. Caverion on suuri ja luotettava työnantaja, jossa viihdytään pitkään. Tuemme työhyvinvointiasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Sinulla on vähintään insinööritasoinen soveltuva tekninen koulutus ja ainakin muutaman vuoden kokemus kaukolämpötehtävistä. Voit olla myös alan kokenut konkari! Odotamme, että sinulta löytyy käyttö- ja kunnossapito-osaamista sekä hyvät IT-taidot, joissa painopistealueena dokumentoinnin työkalut. 

Lisäksi arvostamme:
 • kokemusta kaukolämpöprojektien ja käyttökeskeytysten suunnittelu- ja johtotehtävistä,
 • osaamista virtaustekniikasta, termodynamiikasta, sähkö- ja automaatioalasta tai konetekniikasta,
 • voimalaitostekniikan osaaminen katsotaan eduksi,
 • hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä ja jämäkkää työskentelyotetta, asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja useampia tehtäviä samanaikaisesti. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet halukas myös oppimaan uutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta verkostopäällikkö Ilkka Rautio, p. 040 514 8172 tai ilkka.rautio@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessista antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävää 16.8.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1374909
 • Tehtäväalue: Tekniikka, Muu, Rakennusala
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 16.8.2020
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Järvenpää