(Poistunut julkaisusta)

Kaukolämpöasiantuntija
Kotkan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haemme joukkoomme

Kaukolämpöasiantuntijaa

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kaukolämpöasiantuntijaa. Tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme kaukolämpösuunnitelmien tarkastamisesta, asiakaslaitetarkastuksista ja asiakaslaitteiden toiminnan tarkkailusta. Lisäksi vastaat kaukolämmön teknisestä asiakaspalvelusta sekä olet mukana uusien palvelutuotteiden ja energiaratkaisuiden aktiivisessa kehittämisessä.

Odotamme sinulta työhön soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi LVI-tekniikan DI tai insinööri. Aikaisempi kokemus LVI-suunnittelusta katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet oma-aloitteinen, toimit luontevasti asiakasrajapinnassa ja omaat innovatiivisen suhtautumisen työn tekemiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset kehittämään uusia palvelutuotteita ja energiaratkaisuja esimerkiksi kaukolämmön älylämmitykseen liittyen. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä energia-alan moniosaajaksi osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstömme tuella. Tarjoamme myös jatkuvasti kehittyvänä energiayhtiönä mielenkiintoisia kehitysmahdollisuuksia sekä kilpailukykyiset edut.

Hae tehtävää ja lähetä sähköinen hakemuksesi osoitteessa www.kotkanenergia.fi/rekrytointi. 
Viimeinen hakupäivä on 25.10.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Saarela puh. 044-7099 448 ja Risto Mellas puh. 044-7099 520