(Poistunut julkaisusta)

Kaukolämpöasentajia Kokkolan Energia Oy:lle
Kokkolan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Sinun osaamistasi tarvitaan! Hae Kokkolan Energian kaukolämpötiimiin kesätöihin.

Haemme kesätyöntekijää monipuolisiin kaukolämmön mittariasennustehtäviin. Tartut innolla toimeen ja työkalut pysyvät hyvin käsissä. Tehtävä edellyttää oikeaa asennetta ja halua opetella uusia asioita. Taustaltasi voit olla esimerkiksi ammattiopiston opiskelija, joka tarvitsee hyvän ja monipuolisen harjoittelupaikan.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloitus on sovittavissa kesäkuun alkuun ja työn kesto on 31.8.2020 saakka.

Haemme kesätyöntekijää kaukolämmön verkoston rakentamis- ja kunnossapitotehtäviin. Tehtävä sopii monipuolisia taitoja omaavalle tekijälle, joka ei pelkää tarttua toimeen. Valinnassa painotetaan reipasta ja tekevää asennetta sekä soveltuvaa osaamista tai harrastuneisuutta erilaisista mekaanisista korjaus- ja kunnossapitotehtävistä.

Työskentely tapahtuu pääosin ulkoilmassa ja normaali työaika on arkisin klo 7.00-15.30 välillä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän energia-alalla. Perehdytämme sinut tehtävään ja Kokkolan Energian kokeneet asiantuntijat ovat tukenasi.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloitus on sovittavissa kesäkuun alkuun ja työn kesto on 31.8.2020 saakka.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tapani Pura numerosta 050 506 5280 tai sähköpostilla osoitteesta tapani.pura@barona.fi