Kaukolämpöasentajaharjoittelija
Tampereen Sähkölaitos Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Houkutteleeko uuden oppiminen ja taidot, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Tule mukaan tunnettuun ja luotettavaan energiayhtiöön luomaan kanssamme ratkaisuja ilmastonmuutokseen?!

Haemme nyt Energia-yksikköömme kahta

KAUKOLÄMPÖASENTAJAHARJOITTELIJAA 

Kaukolämpöasentajat työskentelevät kaukolämpö-, kaukojäähdytys- ja maakaasuverkkojen käytön, kunnossapidon ja rakentamisen tehtävissä. Kaukolämpöasentajaharjoittelijana pääset tekemään verkoston erotuksia sekä kunnossapitotöitä kokeneemman kaukolämpöasentajan työparina. Lisäksi tulet toiminaan kaukolämpötyömaiden maanrakennustehtävissä. Saat kattavan perehdytyksen ja tuen työhösi. Tehtäväkenttää voidaan tarkentaa ja muokata osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan. 

Odotamme sinulta teknisen alan opintoja (esim. ensimmäisen vuoden insinööriopiskelija tai toisen vuoden asentajaopiskelija) sekä reipasta asennetta ja kiinnostusta kaukolämpöasentajan työhön. Arvostamme aloitteellista otetta työhön tarttumisessa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Verkon kunnossapitotehtävissä työkuorma vaihtelee, joten joustavuus työaikojen suhteen on tärkeää. Työ alkaa toukokuussa ja tehtävässä on mahdollista jatkaa syyskuulle saakka.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä? Lisätietoja kertovat mielellään työnjohtajat Vesa Tuhola puh. 040 1935209 ja Esko Slag puh. 040 5718846. Soittele rohkeasti!

Katso, miten aiemmat kesätyöntekijät ovat viihtyneet meillä:

https://kesaduuni.org/tarinat/kesatyontekijana-tampereen-sahkolaitos/ 

https://kesaduuni.org/tarinat/jouni-tarela-tampereen-sahkolaitos/ 

Hakuaika tehtävään on 11.1.-7.2.2021. Vastaamalla huolellisesti tarkentaviin kysymyksiin riittää liitteeksi ansioluetteko. Käsittelemme hakemukset viikoilla 6-7 ja haastattelut on suunniteltu viikoille 8-9. 

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he ovat saaneet säännöllisesti palautetta työstään ja työyhteisössä on ollut avoin ja rento meininki. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot