Kaukolämpöasentajaharjoittelija
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2020

Houkutteleeko uuden oppiminen ja taidot, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako perehtyminen energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa ja mahdollisuus päästä mukaan luomaan ratkaisuja ilmastonmuutokseen?  

Haemme nyt Energia-yksikköömme kahta

KAUKOLÄMPÖASENTAJAHARJOITTELIJAA

Kaukolämpöasentajat työskentelevät kaukolämpö-, kaukojäähdytys- ja maakaasuverkkojen käytön, kunnossapidon ja rakentamisen tehtävissä. Kaukolämpöasentajaharjoittelijana pääset tekemään verkoston erotuksia sekä kunnossapitotöitä kokeneemman kaukolämpöasentajan työparina. Saat kattavan perehdytyksen ja tuen työhösi. Tehtäväkenttää voidaan tarkentaa ja muokata osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan. 

Odotamme sinulta teknisen alan opintoja (esim. ensimmäisen vuoden insinööriopiskelija tai toisen vuoden asentajaopiskelija) sekä reipasta asennetta ja kiinnostusta kaukolämpöasentajan työhön. Arvostamme aloitteellista otetta työhön tarttumisessa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Verkon kunnossapitotehtävissä työkuorma vaihtelee, joten joustavuus työaikojen suhteen on tärkeää. Työ alkaa toukokuussa ja tehtävässä on mahdollista jatkaa syyskuulle saakka.

Tule juttelemaan tarkemmin: olemme tavattavissa rekrytointitapahtumissa Tampereen yliopiston Kaupin kampuksella keskiviikkona, torstaina ja perjantaina 29.-31.1. sekä Yrityspäivillä Hervannan kampuksella to 6.2.  Katso myös, miten asentajat ovat meillä kesätöissä viihtyneet: 

https://kesaduuni.org/tarinat/kesatyontekijana-tampereen-sahkolaitos/ 

https://kesaduuni.org/tarinat/jouni-tarela-tampereen-sahkolaitos/ 

Hakuaika tehtävään on 10.1.-11.2. Käsittelemme hakemukset viikoilla 7-8 ja haastattelut on suunniteltu viikoille 9-10. 

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he ovat saaneet säännöllisesti palautetta työstään ja työyhteisössä on ollut avoin ja rento meininki. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot