(Poistunut julkaisusta)

Kaukolämpöasentajaharjoittelija, kesätyö
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haluatko oppia taitoja, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako sinua perehtyä energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka toimii vastuullisesti ja tuloksekkaasti niin ympäristöä kuin ihmisiä ajatellen?

Haemme nyt Energia-yksikköömme kahta

KAUKOLÄMPÖASENTAJAHARJOITTELIJAA

Kaukolämpöasentajat työskentelevät kaukolämpö-, kaukojäähdytys- ja maakaasuverkkojen käytön, kunnossapidon ja rakentamisen tehtävissä. Kaukolämpöasentajaharjoittelijana pääset tekemään verkoston erotuksia sekä kunnossapitotöitä kokeneemman kaukolämpöasentajan työparina. Tarkempi tehtävänkuvasi rakentuu osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan. Saat kattavan perehdytyksen ja tuen työhösi.

Odotamme sinulta teknisen alan opintoja (esim. ensimmäisen vuoden insinööriopiskelija tai toisen vuoden asentajaopiskelija) sekä reipasta asennetta ja kiinnostusta kaukolämpöasentajan työhön. Arvostamme aloitteellista otetta työhön tarttumisessa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työkuormasi saattaa ajoittain vaihdella, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työ alkaa toukokuussa ja tehtävässä on mahdollista jatkaa syyskuulle saakka.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä? Lisätietoja kertovat mielellään työnjohtajat Jyrki Koivula, puh. 040 588 2219 (parhaiten tavoitat ark. klo 12-15)​ ja Laura Aarnio, puh. 040 620 9461 (parhaiten tavoitat to 7.2., ke 13.2. tai ke 20.2.). Soittele rohkeasti!

Hakuaika tehtävään on 1.-28.2. Käsittelemme hakemukset viikoilla 10-11 ja haastattelut on suunniteltu viikoille 12-13.

 

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he saavat soveltaa oppimiaan taitoja käytäntöön, työpäivät ovat vaihtelevia ja työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.