(Poistunut julkaisusta)

Kaukolämpöasentajaharjoittelija, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haluatko oppia taitoja, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako sinua perehtyä energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka toimii vastuullisesti ja tuloksekkaasti niin ympäristöä kuin ihmisiä ajatellen? Haluatko viettää ikimuistoisen kesän, jonka aikana luot vahvan pohjan jatkotyöurallesi? Jos vastauksesi on kyllä, hae meille kesätöihin kesäkaudelle 2018.

Haemme nyt Tampereen Sähkölaitokselle kahta

KAUKOLÄMPÖASENTAJAHARJOITTELIJAA

kaukolämpöasentajatiimiin Energia-yksikköön.

Kaukolämpöasentajat työskentelevät kaukolämpö-, kaukojäähdytys- ja maakaasuverkkojen käytön, kunnossapidon ja rakentamisen tehtävissä. Kaukolämpöasentajaharjoittelijana pääset tekemään verkoston erotuksia sekä kunnossapitotöitä kokeneemman kaukolämpöasentajan työparina. Saat kattavan perehdytyksen ja tuen työhösi. Tarkempi tehtävänkuvasi rakentuu osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan.

Odotamme sinulta teknisen alan opintoja (esim. ensimmäisen vuoden insinööriopiskelija tai toisen vuoden LVI-asentajaopiskelija) sekä reipasta asennetta ja kiinnostusta kaukolämpöasentajan työhön. Arvostamme aloitteellista otetta työhön tarttumisessa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työkuormasi saattaa ajoittain vaihdella, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työ alkaa toukokuussa ja tehtävässä on mahdollista jatkaa syyskuulle saakka.

Lisätietoja tehtävistä antavat Miia Leponen, miia.leponen@barona.fi tai 040 6859 792. Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 11.3.2018 mennessä.

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he saavat soveltaa oppimiaan taitoja käytäntöön, työpäivät ovat vaihtelevia ja työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.