Kaukolämpöasentaja
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020
HAEMME JUURI SINUA KAUKOLÄMPÖASENTAJAKSI
 
Tehtäviisi kuuluvat Turku Energian omistamien ja vuokraamien kaukolämpö- sekä kaukojäähdytysverkkojen käytön ja kunnossapidon tarkastus-, korjaus- ennakkohuolto- ja asennustyöt. Osallistut myös kaukolämpö- ja kaukojäähdytysjärjestelmiin kuuluvien pumppaamoiden sekä Turun kaukolämpöakun mekaanisiin kunnossapito- ja asennustöihin. Työpaikkasi sijaitsee Turussa, mutta työssäsi liikut myös kaukolämmön toimitusalueella Naantalissa, Raisiossa, Kaarinassa ja Maskussa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja kokemusta kone- tai putkiasennustehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä oppia ja soveltaa uutta. Yhteistyökykyisenä henkilönä ryhmätyöskentely on sinulle luontevaa ja asiakaspalvelutilanteet sujuvat mutkattomasti. Ymmärrät työturvallisuusasioiden merkityksen jokapäiväisessä tekemisessäsi. Kokemus kaukolämpöverkoilla työskentelystä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä ja kehittää itseäsi kaukolämpöalalla. Turku Energian kaukolämpöjärjestelmä on yksi Suomen suurimpia ja kaukojäähdytyksessä olemme Suomessa edelläkävijöiden joukossa. Saat tueksesi osaavan ja motivoituneen työyhteisön ja käyttöösi monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä jakelija. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.
  
Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 04.10.2020 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöinsinööri Sanna Perttunen p. 050 557 3783 ja verkko-omaisuuspäällikkö Jani Uitti p. 0400 389 608.

Turku Energia on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386592
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku