(Poistunut julkaisusta)

Kaukolämpö- ja muovialan kouluttaja
Hyria koulutus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2020

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa.

Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä? Meillä on sinulle kouluttajan tehtävä.  

Haemme kaukolämpöalan tuntikouluttajaa kouluttamaan energia-alan ammattitutkintoon (kaukolämpöasentaja) ja energia-alan erikoisammattitutkintoon (kaukolämpömestari) valmistavissa koulutuksissa. Tehtävä on osa-aikainen tuntikouluttajan tehtävä (työtä noin 100 - 200 tuntia vuodessa). Edellytämme kouluttajalta vankkaa kaukolämpöalan käytännön työtehtävien tuntemista ja soveltuvaa pohjakoulutusta. Erityisesti arvostamme omakohtaista toimimista kaukolämpöalan työtehtävissä.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy ammatillisia aikuiskoulutuskeskuksia koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.