Katutuotantopäällikkö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2021

Katukunnossapito vastaa Espoon katujen, jalankulku- ja pyöräilyväylien sekä torien kunnossapidosta. Kaupunkilaisten turvallisen ja sujuvan liikkumisen sekä viihtyisän asuinympäristön ylläpitämiseksi tehtäviä töitä ovat mm. auraus, liukkaudentorjunta, hiekan poisto, sorateiden hoito, puhtaanapito, päällysteiden-, tiemerkintöjen-, liikenteenohjauslaitteiden- ja muiden varusteiden kunnossapito. Kadut hoidetaan kunnossapitoluokituksen mukaisessa kiireellisyysjärjestyksessä. Yksikön tehtäviin sisältyy talvisin varallaoloa ja normaalin työajan ulkopuolista työtä.

Katukunnossapidossa työskentelee noin 100 alan ammattilaista ja käytössä on noin 120 kone- ja ajoneuvoyksikköä. Töitä tehdään omana työnä, omajohtoisena työnä ja ostopalveluna. Suomen toiseksi suurimman kaupungin rooliin kuuluu toimia tiennäyttäjänä alan kehityksessä ja tuottavuudessa.

Haemme nyt vakituiseen virkasuhteeseen katutuotantopäällikköä katukunnossapidon yksikköön.

Tehtäviisi kuuluu katukunnossapito -yksikön johtaminen. Operatiivista johtamista varten sinulla on tukenasi kokeneet esimiehet ja osaava henkilöstö. Sinulla on näkemystä ja kyvykkyyttä kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti, laadullisesti ja tuottavasti. Vastaat yksikkösi toiminnan suunnittelusta, laadun ja talouden hallinnasta tavoitteiden mukaisesti. Laadit pitkän tähtäimen suunnitelmia eri infraomaisuuserien arvon ylläpitämiseksi. Varmistat saumattoman yhteistyön sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Olet tavoitteellinen ja johdonmukainen työssäsi. Kykenet huomioimaan ristiriitaisiakin tavoitteita ja tekemään selkeitä päätöksiä myös paineen alla. Katutuotantopäällikön tehtävässä korostuvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot.

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus, Mikkelän tukikohta (Teirinsyrjä 4, 02770 Espoo)

Työaika: 36 h 15 min/ viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Palvelussuhteen aloitus sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään: Kokemusta esimiestehtävistä ja johtamisosaamista. B-luokan ajokortti ja oma auto ovat tarpeen tehtävän hoitamiseksi.

Arvostamme: Vankkaa kokemusta kunnossapidosta ja kunnossapidon tietojärjestelmistä sekä ruotsin ja englannin kielen osaamista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot