(Poistunut julkaisusta)

Katusuunnittelija, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakasyrityksellemme katusuunnittelijaa suunnittelun ja tekniikan työtehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme on tunnettu ja arvostettu toimija yhdyskuntasuunnittelun, talo- ja korjausrakentamisen, vesihuollon suunnittelun sekä ympäristökonsultoinnin palvelutarjonnan aloilla. Asiantuntemusta on viime aikoina vahvistettu erityisesti kiinteistö- ja talotekniikkasuunnittelussa, jossa uutena osaamisalueena on rakennusterveys- ja sisäilmastotoimiala.


Oletko kiinnostunut katusuunnittelusta ja haluat kehittyä asiantuntijaksi tällä alalla?

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittää jo olemassa olevia taitojasi osana ammattitaitoista tiimiä, lisäkouluttautumismahdollisuuksia sekä hyviä etenemismahdollisuuksia tulevaisuuttasi ajatellen.

Tässä tehtävässä tulet osallistumaan kaupunkirakenteiden suunnitteluun eri hankkeissa. Arvostamme kokemusta Novapoint ja AutoCAD suunnitteluohjelmista.

Etsimällämme henkilöllä on:

  •  Soveltuva tekninen koulutustausta (esim. AMK / DI)
  •  Aikaisempaa työkokemusta tekniikan alalta
  •  Aito kiinnostus tie-, katu- ja vesisuunnittelua kohtaan
  •  Kehittymishaluinen, pitkäjänteinen ja tarkka työskentelyote

Työpiste sijaitsee Tampereella ja työtehtävien aloitusajankohta on sovittavissa. Tehtävään valittu henkilö tullaan rekrytoimaan suoraan asiakasyritykseemme.

Mikäli tunnistit itsesi ylläolevasta kuvauksesta ja kaipaat uusia haasteita työurallesi, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.