(Poistunut julkaisusta)

Katusuunnittelija Helsinkiin
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Keskitämme pääkaupunkiseudun toimintomme Pasilan Triplaan keväällä 2020. Pääset aitiopaikalle toteuttamaan ja suunnittelemaan haastavia projekteja alan parhaimmiston kanssa. WSP tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamista osaavassa työyhteisössä monialaisten hankkeiden parissa.

Mitä etsimme:

Etsimme hyvää tyyppiä tie-, katu- ja aluekohteiden suunnitteluun. Tehtävänkuva ei ole tiukkaan rajattu, vaan pääset osallistumaan monipuolisiin ja vaihteleviin suunnitteluhankkeisiin, ja vaikuttamaan itse osaamisesi kehittymiseen tulevina vuosina.

Kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä sinulla olisi hyvä olla jo ennestään noin 1-5 vuoden ajalta. Tietomallinnuskokemus lasketaan eduksi. Työkokemuksen lisäksi sinulta löytyy alalle soveltuva koulutus, esimerkiksi insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto.

Parhaiten sovit porukkaamme, mikäli olet yhteistyökykyinen ja joustava tiimipelaaja. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta pystyt myös hyödyntämään ympärilläsi olevien ihmisten osaamista oman toimintasi tukena. Haluat oppia uutta ja myös jakaa omaa osaamistasi muulle tiimille. Teet töitä tehokkaasti, mutta rennolla otteella. Työtehtävän hoitaminen vaatii suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista.

Miksi WSP?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä asiantuntijana innostavassa ja osaavassa työyhteisössä monialaisten hankkeiden parissa. Pääset aitiopaikalle tekemään monipuolisia ja haastavia suunnitteluprojekteja pääkaupunkiseudulle muiden huipputyyppien kanssa. Meillä on puitteet jatkuvaan osaamisen kehittämiseen sekä monipuoliset urakehitysmahdollisuudet.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut, mutta erityisesti kehumme positiivista, avointa ja osallistavaa työilmapiiriämme. Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa kaveria autetaan aina. Meillä töihin on mukava tulla!  

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 16.9.2019 mennessä tai ole suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Pekka Väinölään p. 044 323 5359, pekka.vainola@wsp.com