(Poistunut julkaisusta)

Katusuunnittelija Helsinkiin
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2019

WSP:n hakee nuorta huippuosaajaa Helsingin toimistolle merelliseen Lauttasaareen.

Haluatko olla mukana suunnittelemassa pääkaupunkiseudun merkittäviä katuhankkeita? Omaatko jo suunnittelu- ja tietomallinnuskokemusta? Mikäli vastasit molempiin kysymyksiin kyllä saatat olla etsimämme henkilö.

Mitä odotamme hakijalta:

Sinulla tulisi olla insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto tai vastaava. Lisäksi odotamme sinulta hyvää yhteistyökykyä, halua oppia ja kehittyä sekä oikeaa asennetta. Suunnittelukokemus ja tietomallinnustausta lasketaan eduksi.

Mitä tarjoamme:

Pääset aitiopaikalle toteuttamaan monipuolisia ja haastavia suunnitteluprojekteja alan huippuosaajien kanssa. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä asiantuntijana innostavassa ja osaavassa työyhteisössä monialaisten hankkeiden parissa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä avoimen ja osallistavan työilmapiirin. Lisäksi tarjoamme puitteet jatkuvaan osaamisen kehittämiseen monipuoliset urakehitysmahdollisuudet sekä vapautta ja vastuuta.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 22.4.2019 mennessä tai ole suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Pekka Väinölään; p. 044 323 5359, pekka.vainola@wsp.com