(Poistunut julkaisusta)

Katurakennuspäällikkö
Porvoon kaupunki/ kuntatekniikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Katurakentamishankkeiden koordinoija, kunnossapidon osaaja, ammattilaisten esimies, oletko se sinä?

Porvoon kaupungin kuntatekniikka hakee katurakennuspäällikköä vakinaiseen virkasuhteeseen 3.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme motivoitunutta kehittäjää, jolla on näkemystä ja kokemusta infrarakentamisesta, kunnossapidosta ja henkilöstöjohtamisesta.

Katurakennuspäällikön päätehtävänä on katu- ja viheralueiden rakentamistoiminnan ja kunnossapidon johtaminen ja organisointi. Tehtäväkuva on monipuolinen ja mielenkiintoinen, sillä toiminta-alueenasi on yhtä aikaa sekä historiallisen arvokas että moderni ja kasvava Porvoon kaupunki.

Tarjoamme haastavat tehtävät monipuolisessa työympäristössä yhteistyössä eri sidosryhmien ja toimialojen kanssa. Työtovereiksesi saat meillä reippaan joukon alojensa ammattilaisia. Työpaikkamme ilmapiiri on avoin ja kannustava - tähän joukkoon on helppo asettua.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään alempi korkeakoulututkinto (insinööri AMK) rakentamisen alalta sekä vankka osaaminen infrarakentamisen vastaavista tehtävistä ja henkilöstöjohtamisesta. Kokemus katu- ja viheralueiden kunnossapidon tehtävistä sekä julkisten hankintojen kilpailutuksesta lasketaan eduksi.

Palkka on KVTES:n mukainen. Koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Lähetä hakemuksesi 23.4.2019 klo 12 mennessä, https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/katurakennuspaallikko-virka-226797/  linkin kautta. 

rakentaminen, korjausrakentaminen, tekniikka, insinööri, esimies, katu- ja viheralueiden rakentaminen, korkeakoulu, DI, kunnossapito, henkilöstöjohtaminen, infra, Porvoo, rekry, työpaikka, teknik, gatubyggnadschef