Katuinsinööri, Suunnitteluyksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2020

Katuinsinööri toimii kaupunkitekniikan keskuksen suunnitteluyksikössä Liikenneväylät-ryhmän lähiesimiehenä. Liikenneväylät-ryhmä hoitaa maanteiden, pääkatujen, ratojen sekä siltojen ja taitorakenteiden suunnitteluttamista ja asiantuntijatehtäviä.

Espoossa kehitetään vauhdilla raideliikennettä. Rakenteilla olevien Länsimetron ja Raide-Jokerin lisäksi Leppävaaran ja Kauklahden välille toteutettavan kaupunkiradan jatkosuunnittelu on aktivoitumassa. Lisäksi Espoossa on visioita pikaraitiotielinjoista.

Katuinsinöörin työhön sisältyy lähiesimiestehtävien lisäksi väylähankkeiden suunnittelunohjausta yleis-, katu/tie- ja rakennussuunnitelmavaiheissa. Työtehtävät voivat sisältää myös erilaisia asiantuntijatehtäviä, selvitystehtäviä, päätöksien ja lausuntojen valmistelua sekä asukkaiden aloitteisiin ja palautteisiin vastaamista. Liikenneväylien suunnittelu on vuorovaikutteista ja siihen sisältyy asukas- ja sidosryhmäyhteistyötä.

Kaupunkitekniikan keskus on muuttanut vuoden 2019 alussa Otaniemeen uudistettuihin monitoimityötiloihin. Tarjoamme merkityksellisen työn, nykyaikaiset työvälineet, joustavan työajan, etätyömahdollisuuden, monipuoliset koulutusmahdollisuudet sekä asiantuntevan työyhteisön. Työyhteisössämme on kannustava ja yhteisvastuullinen ilmapiiri ja tekemisen meininki. Perehdytämme uudet työntekijät tehtäviinsä sekä autamme ja tuemme uuden oppimisessa.

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus, Investoinnit, suunnitteluyksikkö
Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo.

Työaika: 36 h 45 min / viikko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistosoinen insinöörin tutkinto

Tehtävässä edellytetään hyvää yhteistyökykyä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa.

Arvostamme kiinnostusta raideliikenteen kehittämiseen, monipuolista kokemusta väyläsuunnittelusta, oma-aloitteisuutta ja aktiivista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkitekniikan keskus turvaa osaltaan kaupunkielämän perusedellytykset. Niihin kuuluvat kadut, tiet ja viherympäristö.

Investointien suunnitteluyksikkö on noin 40 asiantuntijan monialainen ja dynaaminen yksikkö, joka toimii Otaniemessä hyvien yhteyksien varrella. Yksikkö vastaa teiden, katujen, aukioiden sekä vesihuollon, puistojen, viheralueiden, ulkoliikuntatilojen ja venesatamien suunnittelusta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375765
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo