Katuinsinööri / Katutilavalvonta
Kaupunkiympäristön rakennuttaminen ja ylläpito, Katutilavalvonta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Katutilavalvonta kuuluu kaupunkiympäristön rakennuttaminen ja ylläpito -palveluryhmään, joka on osa kaupunkiympäristön palvelualuetta. Myönnämme yleisillä alueilla työn tekemiseen tarvittavat katuluvat ja valvomme niiden toteuttamista. Lisäksi tehtävänämme on katu- ja muilla yleisillä alueilla tehtävien töiden yhteensovittaminen, katuverkon liikenteen turvallisuuden ja sujuvuuden varmistaminen, katujen kunnossapitovelvoitteen valvominen sekä erikoiskuljetuksiin liittyvät tehtävät. Järjestämme myös romuajoneuvotoiminnan, pysäköinninvalvonnan ja joukkoliikenteen lipputarkastuksen.

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen katuinsinööriä 1.3.2022 alkaen.

Katuinsinöörin tehtäviin kuuluu katulupailmoitusten käsittely, päätöstenteko ja valvonta ottaen huomioon muun muassa liikenteen turvallisuus ja sujuvuus sekä töiden yhteensovittaminen. Tehtäviin kuuluu myös työnaikaisten liikennejärjestelyjen ja opastuksen kehittäminen. Lisäksi työ sisältää erikoiskuljetusreittien toimivuuden tarkastelua sekä kadun ja yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapitovelvollisuuden täyttämisen valvontaa. Katuinsinöörin tehtävänä on myös kehittää katutilavalvonnan tehtäväkokonaisuuksia. Tehtävänkuva tarkentuu valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu insinöörin tutkinto sekä alan vankka usean vuoden käytännön kokemus. Tehtävässä edellytetään suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä oman auton käyttöä.

Eduksi katsotaan alan lainsäädännön tuntemus ja toiminnan tietojärjestelmien hallinta.

Lisätietoja tehtävästä antaa katupäällikkö Pasi Halme, puh. 050 521 5194. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 31.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa katupäällikkö Pasi Halme, puh. 050 521 5194. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1540129
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere