Katuinsinööri / Katutilavalvonta
Kaupunkiympäristön rakennuttaminen ja ylläpito / Katutilavalvonta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Katutilavalvonta kuuluu kaupunkiympäristön rakennuttaminen ja ylläpito -palveluryhmään, joka on osa kaupunkiympäristön palvelualuetta. Myönnämme yleisillä alueilla työn tekemiseen tarvittavat katuluvat ja valvomme niiden toteuttamista. Lisäksi tehtävänämme on katu- ja muilla yleisillä alueilla tehtävien töiden yhteensovittaminen, katuverkon liikenteen turvallisuuden ja sujuvuuden varmistaminen, katujen kunnossapitovelvoitteen valvominen sekä erikoiskuljetuksiin liittyvät tehtävät. Järjestämme myös romuajoneuvotoiminnan, pysäköinninvalvonnan ja joukkoliikenteen lipputarkastuksen.

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen katuinsinööriä 1.12.2021 alkaen.

Katuinsinöörin tehtävänä on kehittää katutilavalvonnan, liikennejärjestelmän suunnittelun ja liikennekeskuspäivystyksen yhteistyötä ja tehtäväkokonaisuuksia. Katuinsinöörin työajasta puolet osoitetaan katutilavalvontayksikköön ja puolet liikennejärjestelmän suunnitteluyksiköön. Katutilavalvonnassa katuinsinöörin tehtäviin kuuluu lisäksi katulupailmoitusten käsittelyä, päätöstentekoa ja valvontaa ottaen huomioon muun muassa liikenteen turvallisuus ja sujuvuus sekä töiden yhteensovittaminen. Tehtäviin kuuluu myös työnaikaisten pyöräilyn ja kävelyn järjestelyjen ja opastuksen kehittäminen. Työ sisältää myös erikoiskuljetusreittien toimivuuden suunnittelua sekä kadun ja yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapitovelvollisuuden täyttämisen valvontaa.

Liikennejärjestelmän suunnittelussa katuinsinöörin tehtäviin kuuluvat liikennekeskuspäivystäjän työn ja tehtävänkuvan kehittäminen sekä normaalit liikennekeskuspäivystäjän työt, kuten valvoa, ohjata sekä tiedottaa erilaisista liikenteeseen liittyvistä tilanteista kaupungin alueella, yhteistyön kehittäminen/yhteistyö liikennealan eri toimijoiden kesken ja osallistuminen Tampereen kaupunkiseudun liikenteenhallintaryhmien työskentelyyn. Viran hoitamisessa tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kaupunkituntemusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu insinöörin tutkinto sekä alan vankka usean vuoden käytännön kokemus. Tehtävässä edellytetään suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi katsotaan alan lainsäädännön tuntemus ja toiminnan tietojärjestelmien hallinta.

Lisätietoja tehtävästä antavat katuinsinööri Kari Kannisto, puh. 050 329 5271 ja suunnittelupäällikkö Ari Vandell, puh. 040 564 4518.

Hakuaika päättyy 8.11.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista
osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat katuinsinööri Kari Kannisto, puh. 050 329 5271 ja suunnittelupäällikkö Ari Vandell, puh. 040 564 4518.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509810
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere