Katu- ja kunnallistekniikan suunnitteluharjoittelija
Ramboll Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haluatko kesäduuniin yhteen suomen parhaimpaan kesätyöpaikkaan? Hae meille katu- ja kunnallistekniikan suunnittelijoiden porukkaan suunnitteluharjoittelijaksi. Olemme iloisia, jos tuot mukanasi energisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Tervetuloa Street Infra -yksikköön katu- ja kunnallistekniikan suunnittelijoiden -osaajien joukkoon
Suunnitteluharjoittelijana olet osa Espoossa sijaitsevan yksikkömme asiantuntijajoukkoa.  Yksikkömme koostuu vastavalmistuneista suunnittelijoista kokeneisiin konkareihin. Työura on helppo aloittaa meillä, sillä kokeneempien asiantuntijoiden ohjauksessa harjoitteluun pääsee helposti sisään ja mielekästä tekemistä löytyy varmasti. 

Työtehtäväsi harjoittelijana sisältää katu- ja kunnallisteknisten suunnitelmien laatimiseen liittyviä avustavia suunnittelutehtäviä.

Yksikkömme päätehtävänä on pääkaupunkiseudun katualueiden suunnittelu alkaen maanalaisesta tekniikasta vaikkapa maanpäällisiin raitiotielinjoihin. Parasta on, että teemme aina projektejamme useamman ammattilaisen yhteistyönä toisiamme auttaen.

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijämme ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa ja kesän 2020 kesätyöntekijöistä 98 % koki työtehtävien olleen mieluisia ja 96 % kesätyöntekijöistä suosittelee Rambollia työnantajana!

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • Olet opintojen loppuvaiheessa oleva (teekkari tai insinööriopiskelija tai muu sopiva).

  • Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa.

  • Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti.

  • Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut.

Sinulla on halukkuutta kehittyä alalla ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Sinulla on myös oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja innostunutta asennetta.

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 21.2.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411541
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo