(Poistunut julkaisusta)

Katu- ja kunnallistekniikan suunnittelija/pääsuunnittelija
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Projektimäärämme yhä kasvaessa etsimme nyt tie-, katu- ja aluesuunnitteluryhmäämme
ammattitaitoista ja aktiivista
KATU- JA KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELIJAA /PÄÄSUUNNITTELIJAA.
Ryhmämme tuottaa suunnittelu- ja asiantuntijapalveluja toimialueenaan koko Suomi sekä Ruotsi. Toimipaikkasi voi olla Tampere, Helsinki, Oulu, Kouvola, Kuopio tai Lahti.


Tehtävässä toimit suunnittelijana ja/tai pääsuunnittelijana tie-, katu- ja aluesuunnitteluryhmässä. Ryhmämme koostuu noin kymmenestä avoimesta ja työtä pelkäämättömästä alan ammattilaisesta. Teemme töitä yhteisen työympäristömme eteen, mutta muistamme myös pitää hauskaa ja nauttia arjen pienistä iloista vapaalla. Käytössämme ovat alan nykyaikaisimmat ohjelmistot ja kehitämme, niin tiimiämme, kuin toimintaammekin aktiivisesti eteenpäin.

 


Me edellytämme sinulta infra-alan insinöörin tai diplomi-insinöörin, rakennusmestarin tai teknikon tutkintoa sekä joidenkin vuosien kokemusta katu- ja kunnallistekniikan projekteista. Hallitset alan suunnitteluohjelmistoja (esim. Novapoint ja AutoCad) ja sinulla on jonkin verran kokemusta myös tietomallintamisesta. Kokemus työmaalla työskentelystä katsotaan eduksesi. Olet vastuuntuntoinen, uudistushaluinen ja tavoitteellinen joukkuepelaaja. Toivomme sinulta myös matkustusvalmiutta ja joustavuutta.

 


Tarjoamme sinulle mahtavien työkavereiden lisäksi monipuolisen ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan tehtäväkentän vastuineen nopeasti kehittyvän suunnittelutoimintamme parissa, nykyaikaiset työmenetelmät, monialaisten asiantuntijoiden tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden edetä aina haastavampiin tehtäviin isossa organisaatiossa. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi ja huolehdimme tarvittavasta jatkokoulutuksesta matkallasi kohti huippuosaamista.

 


Haethan tehtävää mahdollisimman pian www.adecco.fi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Anna-Leena Mustonen p. 050 386 9112.

 

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.


NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.