(Poistunut julkaisusta)

Katu- ja kunnallistekniikan suunnittelija, Tampere/Helsinki
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Etsimme osaavia katu- ja kunnallistekniikan suunnittelijoita kasvavaan tie-, katu- ja aluesuunnitteluryhmäämme. Ryhmämme tuottaa suunnittelu- ja asiantuntijapalveluja toimialueenaan koko Suomi sekä Ruotsi. Toimipaikkasi voi olla joko Tampere tai Helsinki.

Tehtävässä toimit kokemuksesi mukaan projektipäällikkönä/pääsuunnittelijana tai suunnittelijana tie-, katu- ja aluesuunnitteluryhmässä. Työskentelet noin kymmenen asiantuntijan ryhmässä, ja käytössäsi ovat alan nykyaikaisimmat ohjelmistot.

Odotamme sinulta hyvää asennetta ja vähintään insinöörin (AMK) koulutusta sekä usean vuoden kokemusta katu- ja kunnallistekniikan suunnittelun projekteista. Hallitset alan suunnitteluohjelmistoja (esim. Novapoint ja AutoCad) ja sinulla on kokemusta tietomallintamisesta. Työmaatyöskentely, varsinkin vastuullisissa tehtävissä, sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Olet vastuuntuntoinen, uudistushaluinen ja tavoitteellinen joukkuepelaaja. Toivomme sinulta myös matkustusvalmiutta ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle mahtavien työkavereiden lisäksi monipuolisen ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan tehtäväkentän vastuineen nopeasti kehittyvän suunnittelutoimintamme parissa, nykyaikaiset työmenetelmät, monialaisten asiantuntijoiden tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden edetä aina haastavampiin tehtäviin isossa organisaatiossa. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi ja huolehdimme tarvittavasta jatkokoulutuksesta matkallasi kohti huippuosaamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa tie-, katu- ja aluesuunnittelun ryhmäpäällikkö Mika Kaukoranta, puh. 040 8630 590 tai mika.kaukoranta@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on yksi Suomen suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. VR Track:lla on laaja osaaminen infra-alan suunnittelussa ja olemme mukana mm. Tampereen raitiotieallianssissa ja Raide-Jokeri allianssissa. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.