(Poistunut julkaisusta)

Kattotyöntekijöitä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme

KATTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Jyväskylän alueelle. Työnkuvaan kuuluu osaamisen mukaan bitumikattojen ja/tai peltikattojen asennusta teollisuus- ja liikekiinteistöihin sekä taloyhtiöiden katoille. Kohteet ovat sekä uudis- että saneerauskohteita.
Odotamme sinulta
Etsimämme tekijä on reipas ja oma-aloitteinen kaveri, jolla löytyy aikaisempaa kokemusta kattotöistä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkaa työotetta. Edellytämme hakijalta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä omaa kulkupeliä, jolla pääset liikkumaan työmaalta toiselle.
Muut tiedot
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla pitkälle syksyyn. Työ on kokoaikainen päivätyö, mutta toivomme, että olet valmis joustamaan työajoista tarvittaessa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli olet etsimämme henkilö, laita hakemusta pikaisesti tulemaan täyttämällä työhakemus nettisivuillamme. Muista liittää hakemukseesi ajantasainen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi! Hakuaika päättyy 31.5.2019.

Hae heti, sillä työnhakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!


VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi
Kesto
3-6kk
Lisätietoja
Amira Omran, amira.omran@vmp.fi, 046 923 8010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2019 mennessä.