(Poistunut julkaisusta)

Kattotyöntekijä
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Asiakkaalla on työpaikkaa tarjolla kattotöihin. Työt alkaa mahdollisimman nopeasti ja töitä on tiedossa pidemmäksi aikaa. Aluksi työ on vuokrauksen kautta, mutta ei ole mahdotonta vakinaistua jossakin kohtaa, mikäli tekijä ja asiakas kumpikin näin haluaa.

Paikkaan etsitään kaveria, jolla on kokemusta peltitöistä tai huovan laitosta. Huopa laitetaan hitsaamalla. Välttämättä et tarvitse talonrakentajan koulutusta, kokemus vastaavista hommista ratkaisee. Asiakkaan työkohteet ovat kerrostalo- ja rivitalotyömaita. Kohteet ovat Oulun talousalueella. Sinulla tulee olla oikeanlainen asenne ja halu tehdä töitä.

Töiden alkaessa tarvitset työturvallisuus- ja kattotulityökortin. Jos ne ei ole voimassa, niin voimme jeesata niiden hankinnassa työpaikkaan valittua henkilöä. Tarvitset myös omaa autoa kodin ja työmaan väliseen liikkumiseen.

Lisätietoja työtehtävästä voit tarvittaessa kysyä Jounilta numerosta 0400 904 349. Työhakemuksen voit laittaa sähköpostilla jouni.palosaari@varvaamo.fi tai hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.