(Poistunut julkaisusta)

Kattotyöntekijä, Espoo
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019
Haemme asiakkaallemme Espooseen

Kattotyöntekijää

Innostutko fyysisestä työstä ulkona, jossa pääset työskentelemään itsenäisesti? Etsimme ahkeraa tekijää, jolle on tärkeää tehokas, mutta huolellinen työnjälki sekä asiakkaan tyytyväisyys.

Hakijoilta odotamme

- Oikeaa asennetta työntekoon
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Pelotonta kykyä työskennellä katoilla
- Työturvallisuuskorttia

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen katolla työskentelystä, mutta aikaisempi kokemus ei ole välttämättömyys. Työtehtäviisi katolla kuuluu mullan levitys, maksaruohon siirtotehtävät.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen, ari.pajunen@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi.