(Poistunut julkaisusta)

Kattoturvatuotteiden asentaja, Vesivek Oy (Turku)
Vesivek Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018

Vesivek on Suomen johtava ränni- ja kattoremonttien toteuttaja. Teemme vuosittain yli 5000 kattoremonttia pien- ja rivitalokiinteistöihin ympäri Suomea. Kattoremonttien lisäksi Vesivek valmistaa, asentaa ja myy vuosittain yli 15 000 sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotetta. Tyytyväisiä Vesivek asiakkaita on jo yli 200 000. Vesivek-konserni on 87 M€ liikevaihdollaan ja lähes 600 työntekijällään Suomen suurin kattoremonttiyritys. Vahvan kasvun tueksi haemme lisää huipputekijöitä.

Haemme nyt Vesivekin puolelle ammattitaitoista sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asentajaa vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi.

Vesivek-asentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattoturva- ja sadevesijärjestelmien asennukset omakotiasujille, rakennusliikkeille sekä taloyhtiöille Varsinais-Suomen alueella. Tehtävään annetaan perehdytys, joten vähäiselläkin kokemuksella voit olla etsimämme tekijä, asenne ratkaisee.

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta sadevesijärjestelmien tai kattoturvatuotteiden asennuksesta sekä rakennus- tai metallialan koulutusta. Eduksi katsotaan kokemus peltisepän töistä sekä C-ajokortti. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää asennetta työntekoon.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Vesivek Oy:n työntekijöiksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.