(Poistunut julkaisusta)

Kattoturvatuotteiden asentaja, Vesivek Oy (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Hämeen Laaturemontti Oy on vuodesta 1993 toiminut, nopeasti kasvava kattoremontteihin erikoistunut yritys. Vuonna 2015 Hämeen Laaturemontti Oy valittiin Suomen vahvimmaksi yritykseksi. Laaturemontti-konserniin kuuluu myös Suomen johtava sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti- ja asennusorganisaatio Vesivek. Hämeen Laaturemontti Oy on alan markkinajohtaja ja työllistää yli 500 ammattilaista. Vuonna 2015 yritys teki yli 3 400 kattoremonttia. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.laaturemontti.fi.

Haemme nyt Vesivekin puolelle ammattitaitoista sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asentajaa vakituiseen työsuhteeseen voimakkaan kasvumme tueksi.

Vesivek-asentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattoturva- ja sadevesijärjestelmien asennukset omakotiasujille, rakennusliikkeille sekä taloyhtiöille Varsinais-Suomen alueella. Tehtävään annetaan perehdytys, joten vähäiselläkin kokemuksella voit olla etsimämme tekijä, asenne ratkaisee.

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta sadevesijärjestelmien tai kattoturvatuotteiden asennuksesta sekä rakennus- tai metallialan koulutusta. Eduksi katsotaan kokemus peltisepän töistä sekä C-ajokortti. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää asennetta työntekoon.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- erittäin motivoivan palkkausjärjestelmän
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittavat henkilöt palkataan suoraan Hämeen Laaturemontti Oy:n työntekijöiksi vakituiseen työsuhteeseen. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Joonas Leirolle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0348 arkisin klo 8-16.