(Poistunut julkaisusta)

Kattoturva-asentaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita kattoturvatuotteiden asentajia vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät ovat vaihtelevia ja koostuvat mittojen mukaan valmistettujen kattoturvatuotteiden ja kattomateriaalien asennuksesta katoille. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita. Aikaisempi kokemus kattojen ja/tai rännien asennuksista katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tässä työssä tärkein menestymisen edellytys on innokas asenne ja reipas työote. Työssä tarvitaan myös joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Eduksesi on sekin, että et pelkää korkeita paikkoja.

Toivomme sinulta: 

  • Halua oppia uutta
  • Reipasta ja innokasta otetta työhön
  • Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme sinulle: 

  • Mielenkiintoisen työnkuvan ja erittäin ammattitaitoisen työporukan
  • Pitkäaikaisen työpaikan asiakasyrityksemme omana työntekijänä

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Voit myös soittaa ja sopia haastattelun: Anna Virtanen, p. 050 355 7733.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.