(Poistunut julkaisusta)

Kattotimpuri
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Haemme nyt ammattitaitoista kattotimpuria!

Työhön etsitään työntekijää, jolla on jo vähintään kahden vuoden kokemus erilaisten kattojen rakennustehtävistä. Eduksesi on, jos olet lisäksi kouluttautunut alalle. Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi kattojen runkojen rakentamista, peltien tai räystäiden asentamista, vesikattotöitä ja muita tehtäviä.

Itsenäinen ja pätevä työote ovat tärkeitä tässä tehtävässä. Jos pystyisit itsenäisesti rakentamaan esimerkiksi omakotitalon katon, voisit olla sopiva henkilö tähän tehtävään!

Hyvän työmotivaation lisäksi odotamme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Ajokortti ja auto helpottaa työmaille kulkemista.

Me voimme tarjota sinulle mukavia työporukoita, hyvät työvarusteet ja reilun palkkauksen.

Laita hakemus tulemaan osoitteessa https://www.sihti.fi/tyonhakija/avoimet-tyopaikat/ niin pääset mukaan hakuun, työntekijöitä työllistetään jatkuvasti, joten laita hakemusta tulemaan saman tien!

Lisätietoja hakemisesta ja työstä antaa Sihdillä Aleksi Arjakka numerosta 040 027 8937.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.