Kattoristikoiden kokoonpanijoita, KPR, Keminmaa
Go On Tornio

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Keminmaan Puurakenne Oy on kattoristikoiden ammattilainen, jonka tuotteet ovat antaneet jo monelle kodille ja hallille kestävän katon. Teemme ristikot perinteisestä harjaristikosta aina yksilöllisesti suunniteltuihin erikoisristikoihin. Puuraaka-aineemme on pohjoisen hitaasti kasvanutta, tiukkasyistä kuusta ja tekijämme alan ammattiosaajia. Tuotteeseemme luotetaan. Valtaosa tuotannostamme tehdään kotimaan kohteisiin, mutta kattoristikoitamme viedään myös muualle Eurooppaan. Tuotantoprosessimme on suunniteltu siten, että käytämme automatisoituja, tehokkaita tuotantovälineitä mahdollisimman monipuolisesti.

Haluaisitko löytää itsellesi pitkäaikaisen, mahdollisesti vakituisen työpaikan tuotantotyön parista? Me etsimme sinua. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Keminmaan Puurakenteelle kattoristikoiden kokoonpanijoita pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Työhösi kuuluu erilaisten tuotantolinjaston koneiden käyttö ja muut tuotannon työtehtävät. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa vuoroviikoin. Työsuhteet ovat aluksi pitkiä määräaikaisia, mutta myöhemmin sinulle voi avautua mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Voit halutessasi myös suorittaa oppisopimuksella puuteollisuuden perustutkinnon työskentelysi ohella. 

Me perehdytämme sinut työtehtäviin, joten aiempaa alan työkokemusta ei vaadita. Eduksi katsotaan kokemus teollisuuden, logistiikka-alan tai rakennusalan työtehtävistä. Kokemuksen puutteen voit helposti korvata myös hyvällä asenteella.

Edellytämme hakijalta:
- Hyvää asennetta ja aitoa kiinnostusta alalle
- Tiimityötaitoja

Tarjoamme:

- Mahdollisuuden nopeaan työllistymiseen
- Mielenkiintoisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
- Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
- Go Onin tuen ja laajat henkilöstöedut työsuhteesi ajan
- Mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen
- Kannustavan tuotantopalkkiojärjestelmän

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1541866
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keminmaa