Kattopinnoitusasiantuntija (Keski-Suomi)
Temp-Team Finland Oy / Pohjolan Pintamestarit

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Yritysesittely

Pohjolan Pintamestarit Oy on perustettu vuonna 1999 ja siitä lähtien heidän toimintansa on kasvanut ja laajentunut joka vuosi. He työllistävät tällä hetkellä yli 40 työntekijää yhdeksässä eri toimipisteessä ympäri Suomen. Heidän asiakkaitaan ovat talonyhtiöt, yksityiset omakotitaloasujat sekä teollisuuden eri toimijat. Toisin sanoen he ovat siis aina siellä missä tarvitaan jämerää pesu- ja pinnoitusosaamista.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme Asiakkaallemme KATTOPINNOITUSASIANTUNTIJAA KESKI-SUOMEEN. Pohjolan Pintamestarit Oy on vahvassa kasvussa ja haemmekin heidän huippuporukkaansa vahvaa myynnin osaajaa kuluttajapuolelle.

Mitä odotamme sinulta?

- Aiempi kokemus myyntityöstä
- B-ajokortti
- Mahdollisuus tehdä liikkuvaa työtä asiakkaiden luona
- Hyvät sosiaaliset taidot
- Et pelkää korkeita paikkoja, sillä huipulla tulee
- Rohkeutta ja reipasta asennetta

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

- Alan koulutus tai kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä

Mitä tarjoamme?

TARJOLLA ON mahdollisuus tehdä erittäin tuloksekasta myyntityötä. Pääset työskentelemään tyytyväisten asiakkaiden kanssa parhailta näköalapaikoilta eli katoilta käsin. Myyntituotteena on alansa paras kattopinnoituspalvelu. Myynnin työkalut ovat kunnossa ja palkkausmalli on kannustava. Myynti on pääosin kausiluontoista (huhti-lokakuu), mutta heidän yhteistyökuvioidensa ansiosta he pystyvät tarjoamaan koko vuotista myyntityötä.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostui avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – KATTOPINNOITUSASIANTUNTIJA (KESKI-SUOMI). Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa.

Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Anni Pekkarinen puh. 045 874 2890 / Kristiina Kallio 040 500 2830 (ma-pe klo 9-16). Hakuaika päättyy 14.12.2019.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1317590
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anni Pekkarinen (anni.pekkarinen (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: 045 874 2890
  • Sijainti: Keski-Suomi, Keski-Suomi