(Poistunut julkaisusta)

Kattopinnoittaja Tampereelle (kesätyö)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme katto- ja hormipinnoituksiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme reipasta

KATTOPINNOITTAJAA Tampereelle (kesätyö)

Etsimämme henkilö on hyvän asenteen omaava, asiakaspalveluhenkinen, työtä pelkäämätön ja toimeen tarttuva. Työtehtävässä toimitaan asiakkaiden parissa, hoitaen kattojen pesua ja pinnoituksia. Aiempi kokemus kattojen pesuista ja pinnoituksista sekä koulutus rakennus- tai maalausalalta katsotaan eduksi. Aiempaa kokemusta ei kuitenkaan vaadita, sillä asiakas kouluttaa työntekijät työtehtäviin.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen ja osaamista vastaavan palkkauksen, nykyaikaisen toimintaympäristön sekä energisen työyhteisön. Mikäli omaat innokkaan asenteen ja B-ajokortin, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan pikaisesti hakemuksesi järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Kattopinnoittaja Tampereelle (kesätyö). Lisätietoja tehtävästä saat halutessasi konsultiltamme: inga.koivumaki@temp-team.fi tai +358 40 719 1713.