(Poistunut julkaisusta)

Kattopeltiseppä
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kattopeltiseppää. Työhön haetaan itsenäistä ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. 

Toimit asentajana eri asiakaskohteissa, kohteet vaihtuvat projektien mukaan. Edellytämme sinulta matkustusvalmiutta Varsinais-Suomen alueella, joten sinulla tulee olla oma auto käytössä.

Edellytämme sinulta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja ja rautaista asennetta työntekoa kohtaan. Et myöskään pelkää työskennellä korkeissa työkohteissa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn sekä mahdollisuuden vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian!

Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.
www.carrot.fi

Carrot - meillä on töitä

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.