(Poistunut julkaisusta)

Kattopeltiseppä, Uusimaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt Kirkkonummella sijaitsevalle asiakasyrityksellemme kahta kattopeltiseppää.


Työkohteet tulevat olemaan erilaisia tiili- ja peltikattosaneeraustyömaita Uudenmaan alueella. Töitä on tarjolla kokopäiväisesti ja pitkäaikaisesti (täydet työtunnit).


Aikaisempi kattoasennuskokemus ei ole välttämätöntä, mutta se on toki iso etu. Sen sijaan edellytämme rakennusalan perustuntemusta sekä vastuuntuntoista, ahkeraa ja periksiantamatonta asennetta työtä kohtaan. Mainitsethan hakemuksessasi, onko sinulla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Asiakasyrityksemme tulee tarjoamaan kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tähän työtehtävään. 


Toivomme hakijoilta:

  • kykyä työskennellä itsenäisesti
  • oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta työntekoa kohtaan
  • huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa


Tarjoamme työpaikan kasvavassa ja konseptoidussa kattosaneerauksen edelläkävijäorganisaatiossa, jossa työntekijät palkitaan tuloksentekokyvyn mukaan.


Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valitut henkilöt tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 050-5988460).


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.