(Poistunut julkaisusta)

Kattopeltiseppä, Porvoo / Etelä-Suomi
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020
Haemme asiakkaallemme Etelä-Suomeen osaavaa kattopeltiseppää

Innostutko fyysisestä työstä ulkona? Etsimme ahkeraa tekijää, jolle on tärkeää tehokas, mutta huolellinen työnjälki sekä asiakkaan tyytyväisyys.

Hakijoilta odotamme

- oikeaa asennetta työntekoon
- hyvää fyysistä kuntoa
- pelotonta kykyä työskennellä katoilla
- työturvallisuuskorttia

Tarjoamme

- vakituisen päivätyön
- osaavat työkaverit
- suuren talon edut mm. hyvät etenemis mahdollisuudet
- päivittäin raitista ilmaa

Voimassa oleva ajokortti on plussaa, sillä työtehtävissä liikutaan pareittain yrityksen autolla laajasti Etelä-Suomen alueella.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen kattopeltisepän töistä, mutta kokeneemmat kattopeltisepät opastavat oppipoikia. Oppi saadaan työtä tekemällä. Työssämme tarvitaan jonkin verran älliä, valtavasti kädentaitoja ja suurta sydäntä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen, ari.pajunen@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi.

avainsanat: kattopeltiseppä, kattotyöt,