(Poistunut julkaisusta)

Kattopeltiseppä (Pirkkala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy:lle tilauskannan kasvaessa itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kattopeltiseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pirkanmaan alueelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisella vuokratyösuhteella,jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisella työsopimuksella asiakasyrityksessämme.

Pöyhönen on vakiinnuttanut asemansa arvostettuna ammattilaisena perinteisten konesaumakattojen ja rakennuspellitysten rakentajana reilun 30-vuoden aikana ja onkin nykyään yksi Pirkanmaan suurimpia peltisepänliikkeitä. Yritys tarjoaa täyden palvelun kattoremontit niin omakotitaloihin kuin rakennusliikkeille ja taloyhtiöille. Kohteita ovat kattavasti koulut, kerrostalot, rivitalot, liikekiinteistöt ja teollisuushallit. Toimipiste sijaitsee Pirkanmaalla Pirkkalassa. Yrityksen toimintaa kuvastaa korkea tekemisen laatu ja vastuullisuus sekä aito innostus omaan alaan.

Kattopeltisepän työ on perinteistä käsityötä purku- rakennus- ja asennustöineen. Tehtävässä menestyminen edellyttääkin ammattitaitoa ja ymmärrystä oman panoksesi merkityksestä palvelun tilaajan näkökulmasta. Työotteesi on vastuullinen, aktiivinen ja innostunut. Arvostat hetkeä, jolloin voit ihastella valmista hyvin tehtyä työtä asiakkaalle luovutettavaksi.

Työaika 40 h/vko ajoittuu arkipäiviin pääsääntöisesti klo 7-15:30 välille. Tehtävässä noudatetaan pelti- ja teollisuuseristysalan työehtosopimusta.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana rakentamassa merkittävää suojaavaa ja ulkonäöllistä osaa rakennuksissa hyvin hoidetussa perheyrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soitahan ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.