(Poistunut julkaisusta)

Kattopeltiseppä, (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Le Prom Oy on katto- ja peltiöihin erikoistunut vakavarainen ja kasvava yritys, joka työllistää noin 20 henkilöä.

Haemme 2 rakennuspeltiseppää 3 kuukauden määräaikaisuuteen, jossa mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät sisältävät peltilistojen kanttausta kanttikoneilla, peltilistojen asennusta, räystäiden pellitystä sekä muita peltisepäntöitä. Hakemamme henkilöt kykenevät itsenäiseen työhön ja osaavat soveltaa osaamistaan suunnitelmien pohjalta. Työssä pääset itsenäisesti käymään työmailla mittaamassa, kanttaamassa ja asentamassa. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai kokeneempi osaajaa. Tärkeää on, että sinulla on työturvallisuuskortti, oma auto ja työkalut.

Työtä tehdään arkisin 07:00-15:30, mutta voi vapaaehtoisesti tehdä myös pidempiä työpäiviä. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme mahdollisuuden päästä toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi 27.07.2018 mennessä, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.